Vasaros kelionė po Lietuvą

Keliaukite po LietuvąSu šeima šį kartą nutarėme turėti kitokias atostogas, ir tam pasitarnavo kemperių nuoma Lietuvoje. Supratome, kad, kol jaunėlis sūnus dar labai mažas, o ir Greta vis turi visokių problemų sus sveikatėle, tai geriau nekeliauti kažkur į užsienį, ypač dera vengti pavojingų skrydžių lėktuvu, kai mažyliams gali visai galvelė susisukti. Tačiau atostogų vis tiek visiems norisi, todėl nusprendėme, kad skirsime savaitę puikiai kelionei po Lietuvą.

Kemperio nuoma

Žinoma, reikėjo apmąstyti, kokiu transportu keliauti. Iš pradžių net negalvojau apie jokį kemperį. Turėjome omeny su žmona, kad susėsime į mūsų džipą ir su juo smagiai pakeliausime, vis išsinuomodami kokią nors kaimo turizmo sodybą, ir ten pernakvodami. Tačiau, kai ėmėme žiūrėti kainas, supratome, kad ta nakvynė kaimeliuose ne ką pigesnė, nei kokiame Kroatijos kurorte. Tiesiog keliaujant po Lietuvą gali susidaryti tikrai nemaža suma vien už nakvynes. Tada draugas pasiūlė pasidomėti kemperių nuoma Lietuvoje. Tai, anot jo, gali gal net labiau atsipirkti negu tas važinėjimas į viešbučius, o ir būtume nuo nieko nepriklausomi.

Skaityti toliau: Vasaros kelionė po Lietuvą

Spalvotos suknelės

SuknelėsŠiandieną moteriškų drabužių pasirinkimas yra platus. Kiekviena moteris ar mergina gali rasti tai, kas patinka. Suknelės gali būti labai įvairios. Vienos pasirenka laisvesnes, o kitos mieliau dėvi aptemtas. Reikėtų atsižvelgti į figūrą, jei esate apkūnesnė, greičiausiai, jums gražiau atrodys laisvesni drabužiai. Sukneles galite rasti įvairaus ilgio, labai trumpas, vidutinio ilgio arba iki žemės. Pardavėjai siūlo margaspalvius drabužius. Galite rinktis vienspalvius (pavyzdžiui, mėlyna suknelė, raudona, žalia, juoda ar kitos spalvos), o jei labiau patinka margi, tokius, taip pat, nesunkiai rasite. Pardavėjai gali pasiūlyti įvairias medžiagas, daugelis vertina trikotažą. Užsukite į vaau.lt, čia rasite platų suknelių bei kitų moteriškų drabužių pasirinkimą. Jums reikalingas didesnis dydis? Čia galite rasti vidutinius dydžius bei didesnius. Galite drabužius užsisakyti internetu, jums tereikia apsilankyti, pasirinkti ir apmokėti, pardavėjas, neilgai trukus, atsiųs užsakytas prekes. vaau.lt siūlo kokybišką lietuvišką produkciją. Svarbu yra tai, kad kainos prieinamos, galite įsigyti moteriškus drabužius, palyginus, tikrai nebrangiai. Siūlomos elegantiškos, madingos suknelės, kurios patiks kiekvienai. Klasikinis stilius mėgstamas daugelio, vauu.lt mielai jums pasiūlys tokius drabužius. Daugeliui moterų ir merginų sunku apsispręsti, kas gražiau, mėlyna suknele ar raudona suknele. Pasirinkti rekomenduojama tą, spalvą, kuri jums labiau patinka. Reikėtų atsižvelgti į tai, koks atspalvis jums tinka prie išvaizdos (veido bruožų, plaukų ir t.t). Skoningai apsirengti nėra paprasta, neretai tam prireikia laiko.

Skaityti toliau: Spalvotos suknelės

Ekskursija į Druskininkus

Su mokykla pagaliau susiorganizavome ilgai lauktą kelionę į Druskininkus. Kai skaičiavau biudžetą, paaiškėjo, kad visai ne mikroautobusu nuoma Vilniuje atsiėjo daugiausiai, o visas maistas, kurį mokiniai turėjo susipirkti ir vežtis į kelionę. Tačiau, kai mūsų tiek daug, tai ir pati kelionė vis tiek nebuvo brangi. Visi liko patenkinti ir galėjo po to pasidžiaugti gausybe nuostabių įspūdžių.

Transportas

Ekskursijų organizavimasPirmiausiai reikėjo planuoti, kokiu autobusu ar mikroautobusu važiuosime. Buvo svarstymų, kad gal galėtų vežti mašinomis tėveliai. Kažkas sakė, kad dirbantis Vilniuje turi kažkokį darbinį talpų automobilį. Visgi, vaikų, užsiregistravusių į kelionę ir norinčių vykti kartu buvo nemažai, net iki penkiolikos. Taigi, buvo aišku, kad neapsimoka važiuoti kažkokiomis atskiromis mašinomis, ir visgi mikroautobusu nuoma Vilniuje būtų pats efektyviausias variantas. Kaip tarėme, taip ir padarėme. Susiradome tokią įmonę, kuri teikia nuomos paslaugas ir paprasčiausiai išsinuomojome tai, kas mums pasirodė geriausia. Mokiniams susėdus išgirdome daug teigiamų atsiliepimų, nes visiems buvo labai patogu. Be to, kitaip nei anksčiau, puikiai veikė automobilyje ir kondicionieriai, ir visa muzikinė sistema, grojanti muziką. Kaip buvome anksčiau susitarę, visi vaikai vežėsi įvairių muzikinių diskų. Juos leidome grotuve ir kiekvienas turėjo progą išgirsti savo mėgstamus atlikėjus.

Druskininkai

Skaityti toliau: Ekskursija į Druskininkus