Kokios bėdos kyla, klijuojant tapetus

Tapetai VilniujeKartais brangūs pirkti tapetai Vilniuje gali atrodyti tikrai siaubingai tiesiog dėl to, kad jie buvo pasirinkti netinkamai, arba klijai netiko, arba sienos, arba klijavimo įgūdžiai prasti. Štai kelios dažnos klaidos, dėl kurių užklijuoti tapetai paskui nebe atrodo gerai.

Neparuoštos sienos

Tam, kad tapetai Vilniuje atrodytų gerai, negali jų priklijuoti bet kur. Kažin, ar atrodys jie gerai, jeigu užklijuosite tiesiog ant rąstinės ar plytų sienos, prieš tai niekaip jos neparuošus. Tad kiekviena siena turi būti paruošta. Visų pirma – ji turi būti išlyginta, nes tik lygi siena gali tinkamai sukibti su klijais ir tapetais. Ar tai būtų tinkas, gipsas, ar medis, visais atvejais, reikia ir specialiai palyginti atsiradusius kažkokius plyšius. Taip pat jeigu ant sienos dar yra ankstesni tapetai, reikėtų juos kruopščiai nulupti, tuomet sieną nušveisti. Jeigu yra poreikis, papildomai lyginti. Jeigu klijuosite naujus tapetus ant senų, pasieksite labai trumpalaikį rezultatą, jeigu apskritai dar jo tokio sulauksite. Kadangi senieji tapetai nesilaikys gerai ir galiausiai teks juos irgi nulupinėti. Senieji jau atitarnavę puls žemyn, drauge lupsis ir naujas krovinys ant viršaus – nauji tapetai. Taip pat sienas, prieš klijuojant naujus tapetus, vertėtų nugruntuoti. Atsižvelgiant į tapetų rūšį, gali tekti ir dar papildomai kažkuo juos padenginėti, džiovinti ar drėkinti. Reikėtų skaityti aprašyme, ką iš tiesų reikia padaryti su tais tapetais.

Nedera tarpusavyje klijai ir tapetai

Skaityti toliau: Kokios bėdos kyla, klijuojant tapetus

Būtinos apdailos ir įrengimas biurui

NT LietuvojeNors nuomojami biurai Kaune siūlo tikrai platų spektrą pasirinkimų, norint įsivaizduoti save dirbant tam tikrame biure, reikėtų pagalvoti ir apie reikalingą įrengimą bei apdailas. Mat biuras biurui nelygu, kaip ir interjeras interjerui. Štai keletas esminių punktų, apie kuriuos reikėtų pagalvoti, planuojant sau tinkamai įsirengti biurą.

Sienų apdailas

Norint išsinuomoti biurą, galima rinktis tokį, kuriame jau būtų pilnai padarytas remontas, apdaila. Gal tai padarė patys nuomotojai ir pilnai įrengtus biurus išnuomoja. O galbūt tai biuras, kuriame dar neseniai dirbo kažkokia kompanija, pagal kurios užsakymą ir buvo padaryta ta apdaila. Šiaip ar taip, sienų apdailą turėtų pasiūlyti interjero dizaineriai, nes paprastas žmogus tokio dalyko iš pradžių net nemokės sugalvoti, nežinos, ko jam reikia. O dizaino variantų bus visokių: sienų, kurios bus tiesiog baltos, senoviškų sienų, pilkų, plytinių ar medžiu dekoruotų sienų. Visa tai turi būti maloni ir neblaškanti, susikaupti lengvai leidžianti aplinka, tinkanti darbui.

Šviesų ir elektros sistema

Skaityti toliau: Būtinos apdailos ir įrengimas biurui